Vols eixir en la dansà de Casats o de Fadrins?

COMUNICAT

Com ja es va poder comprovar en les últimes Festes d’Hivern del 2014, cap grup va donar la volta de compromís per a eixir a ballar este 2015, ni de casats ni de fadrins. Seria una llàstima que unes festes, que estan declarades d’Interés Turístics des de l’any 2009, hagueren de deixar de celebrar-se enguany, amb la de veïns i simpatitzants que coneixen les nostres festes i les nostres tradicions.

A fi d’intentar trobar fins l’últim moment una solució, el passat dia 11 de febrer la Regidoria de Festes i Tradicions va convocar tant els membres de la Taula dels Festes d’Hivern com a totes les persones que estan en llista per a eixir en les danses en anys futurs, i tractar l’assumpte entre tots.

En primer lloc, tots els representants dels seus grups van ratificar el seu desig d’eixir a ballar i es va tancar un calendari de participació; intentant així, per part de la Regidoria, evitar en la mesura que es puga altres sorpreses com la d’estos últims anys.

Amb la intenció d’esgotar totes les possibilitats per a formar els dos grups de ball d’enguany, es va proposar fer una crida general a tots els interessats que de forma individual, per parelles o grup de parelles, desitgen eixir a ballar en les danses de les Festes d’Hivern del 2015.

també es va comentar fer un crida especial a totes les persones que ja han participat en les danses en alguna ocasió, pensant que potser ho podran tindre més fàcil per a decidir-se a participar una altra vegada, amb noves parelles que sorgiren entre tots els interessats.

Per això tan sols haurien de fer-ho saber telefonant a la Regidoria de Festes i Tradicions en l’Ajuntament d’Ibi (955552450) . Amb tots ells es farà a principis d’abril una reunió amb el propòsit de poder concretar si hi ha nombre suficient per a formar ambdós grups.

Categories: Notícies | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: